" denizin ortasında, mumyalar sofrasında"
















Download hosted by Rapidshare.com




Klip tadında yürümeyi isteyip bir türlü beceremeyen koca götlü IDM albümü. Sempıllarına kurban oldumunu.














Download hosted by Rapidshare.com





Kabir azabı gibi bir albüm demek istiyorum. Dinlerken cidden nefesim sıkışıyor. Hani sanki otobüsteki teyzeler level 60 gücüne erişip öldürmeye geliyorlar insanı işte öyle birşey, tralalalay, yeni boğaz sıkıcımız.














Download hosted by Rapidshare.com




Paleontolojiye giriş bağlamında ilk sürüngenlerin dünya üzerinden yürümeye başladığı, Lavrasya ve gondwana kıtalarının çarpışarak tek bir dünya kıtasını oluşturduğu bol tektonikli ve yaşam patlamalı bir çağın ismine karşılık gelen Carboniferous ( Karbonifer ) ismindeki albümleriyle çılgıncasına müzik yapan bir gruptan bahsedesim var bugün

Sınıfsal bağlamda türlerin karışımı hadisesine girerek açıklamanın zor olacağı bir grup Zu, ilk olaraktan demek istediğim indie veya benzeri bir şey olmadıkları çok şükür. Bunun haricinde speed metal babında avangart- free jazz yapıyorlar desem sanıyorum pek yanlış olmayacak, yine de etiketlere takılmamak lazım.

Kendilerinden bihaberliğimizi gidermek babında İtalyan üç müzisyenden oluşan Zu’nun 97 yılından beri aktif olarak müzik kariyerini sürdüğünü görüyoruz. Bu süre içinde The Stooges’den Steve Mackay, Fugazi’den Joe Lally ve Guy Picciotto, Sonic Youth’s Thurston Moore, Can’den Damo Suzuki ve daha bir çok usta caz müzisyenleriyle aynı sahneyi paylaştıklarını görerek kendilerini geç tanımaktan üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. – tanrı müzik bloglarını korusun-

“Carboniferous” albümüne gelirsek, otobüste türlü metal müziğin sesini kökleyerek kulaklıklarından çıkan sesin çevresindekilere de ulaşmasını umarak ne kadar da yüksek volümlü ve harika bir müzik dinlediğini yolculuğu sırasında çevresindekileri kanıtlamaya çalışan müziksever caka satıcı genç hissiyatına sokabiliyor insanı bazı bazı. Lakin bunun haricinde albümün insanın gerçek anlamda içini sıkıntıya sokan veya içindeki bir şeyleri yerine oturtan bir şeyler barındırdığını düşünüyorum.

Müziğin insanı içinde bulunduğu zaman diliminden kopararak ve aynı anda bulunduğu ruh halinin iç sesini usulca kendi kendimize fısıldamamıza yarayan sihrinin bütün unsurlarına sahip bir albüm Carboniferous. Liquid Tension Ecperiment tadında diyesim var dümdüz progressive eserlerden çok daha dolu geliyor kulağa.

Sonuçta bir lansman partisi babında türlü çeşit müzikler arasında füzyon mutfağına açık büfe şeklinde algılansın istemiyorum Zu’nun, direkt siyah t-şört zamanlarına ve üniversiteyi yeni kazanmış terli metalci ruh hallerine ithaf ediyorum ve her türlü dinlemeden duramıyorum. Size de tavsiye ediyorum.
















Download hosted by Rapidshare.com



Geç buldum, canhıraş sarıldım: David Sylvian'ın öne attırdığı balyajına ve pek tabii ki grubun genel bir genç kız rüyası esansı taşımasına ölürüm. Bir de adamın yaptığı işlere bakıyorum, boş durmamış, duramamış, hoşuma gidiyor. Kendisi, şahsıma yöneltilen her mülakat ve her ankette belirttiğim gibi, en sevdiğim üç ingilizden biridir. Ama cidden, sesinin nevi şahsına münhasırlığı, musıkişinaslığı, o rengi, o titremeleri, uyyyyy... Bi haller geliyor bana: Allaah!!! Allaaaah!!! Köşeden EsraCeyhanMüdahalesi ve Tarık Mengüç yarım daire stüdyo koşuşu ile: "Brandon bey naaabıyosunuz?" Bi solistin aşkına grubu harcayacak adam değilim; Gentlemen Take Polaroids eminim herkesin kişisel tarihinde çok mühim yere sahiptir. Bilmeyen de bilsin diyerekten koyayım istedim. Allaaah!















Download hosted by Rapidshare.com


Well on my part it's really sad that Tuxedomoon is marked with a blocked stream of desire, whose object is not much pleasant, now looking back. But at first I had resented for those temporary and futile attempts of movement which was not necessarily deliberate and controlled. I thought I always got messy about this stuff, and all in all 'everything is relative' isn't it? No, it is not, I was to learn bitterly. Desire, stripped off of all objects and off 'to have', is the gravity, constant and even imperious. And whenever I listen to this album, I instantly get compelled to face with my own acts of sovereignty emerging from desire, I remember all its objects and the great void they seemed to cover. I'm sure that the mark on this album, and on Tuxedomoon in general, distorts my auditory sense, I will never be appreciating their music the way they deserve. Sometimes -in the position of the consumer/audience- customizing the work of art, decorating it with brand new attributions, blending it with personal history is more dangerous than you think; idiotic and fascistic to say the least. So this is goodbye, my dear last-summer, and an apology for all other things I could have 'heard' within these songs.

Winston Tong ile ağza sıçtırtma partisi için doğru adrestesiniz. Aşağdaki videoyu koymasam olmaz, ki kendisi hakiki bir sanat eseri. Yeeaaaaani aslında yukarıdaki geyiğe de bakılmaması lazım, nispeten belirli yerleri temizledim, ama bazı hikayeler kendiliklerinden arzuyu anlatır. Tiksinmeye dönüşmesinin onu gayri resmi kılmadığı bir arzuyu. Bu noktada seçimi saygıdeğeryetmişmilyontürkhalkına bıraktım ben kendi adıma. Üzerine düşünmemekle gelen mükemmel sığlaşma ilüzyonu. Geceyarısı İzmir-İstanbul Winamp Ekspresi. Afiyet olsun.



 

2009-2016 Amme Hizmeti -sonikatak-