" denizin ortasında, mumyalar sofrasında"














Download hosted by Rapidshare.com.


Pekbizamanlardır beyin fonksiyonlarının törpülenmesini dış etkenlere bağlayan iç duruşların defnine kanaat getirilen her biçimsizlikten sonra gözleri boşluğa dikerek hiçbirşeylerin gözetimde yalpalayaraktan yabancılaşma ltd şti iştiraklerinde ortak paydalara gark oluyoruz.

Bütün görünümlerin sürekli hareket halinde olması, kütle çekimden nasiplenen her durgunluğun bile evrensel katmanlarında bir şeylere tavaflanması, sürekli olarak bozunaraktan yenilenmenin çekiciliğine tanık olmak için devinimine sahip çıkan bireydeki organizma sabitliğine olan bağımlılık, madde döngüsünün kaçılmaz çağrısını görmezden gelerek hissiyattan yoksun bir deri ve kemik birlikteliğinde midesi sırtına yapışmış garip misal, omurilik soğanı beyninin içinde sağasola seke duran aymaza döndürüyor zihniyaatı.

Bir yolculuk kafasından önce silsileli saçınımlara takriben, bir bahar gecesi yerime mıhlanmama sebebiyet veren histeresan Auktyon klibine uzun uzun durarak bakıyorum. Aynı boş bakışlarla: durmak yok yola devam...



4 .:

  1. Travis said...

    okuyabilsem daha şahane olacak:)  

  2. brandon said...

    dasti bu albüm asshole'la aynı?  

  3. Radnor said...

    nııh aynısı değil yahu  

  4. brandon said...

    yanlışlık yapmış olabilir misin upload ederken? şarkılar aynı, sadece bird'de ingilizce tagleri var şarkıların.  


 

2009-2016 Amme Hizmeti -sonikatak-