" denizin ortasında, mumyalar sofrasında"
















Download hosted by Rapidshare.com.



resmi olarak amme hizmeti japon gülleri başlasın! bei bei'nin peşisıra şinaringo koymasam olmazdı, her an, her modda, her şarkısıyla etki eden bu esasında sakuran filminin soundtrack'i olan albüm, "en derine inecek", diyor ve kral tivi diskurunu noktalıyorum. seito neko'nun bu jpop-rock ilahesini bambaşka bir şeye dönüştürmesi ve bunu sentezleme veya ehlileştirme biçiminde yapmaması, shiina'nın sesindeki tüm karakteristik özellikleri bu albümde de bulmamız, ama bu sesin farklı birleşmeler ve karşılaşmalarla gelip, bize başka bir hikaye (?) anlatması, muhteşem. son olarak, youtube'dan videokliplerine bakmazsanız gücenirim. hatta bir adet koyayım, siz diğerlerine de bakın.



not: albümün adı ve sanatçıların isminin transkripsiyonu türlü değişimler gösterebiliyor, hata ettiysem cepten çaldırın.
not2: bütün bu albümü açıp yeniden gaza gelmeler, upload etmeler, vesair sürecinde, bir an, ama sadece bir an, beni nelerin beklediğini ve bütün kabızlığımı öylesine unuttum ki... yaşasın gece blog postaları.
not3: tabi ki bu albümü hayatımıza sokması sebebiyle ögeday ou casdechute ou kuru'ya sevgilerimizi saygılarımızı ve obsesyonlarına hayranlıklarımızı iletiyoruz burdan.

1 .:

  1. esnik vörsun said...

    ohannesburger diyorum, kankiye respekt !  


 

2009-2016 Amme Hizmeti -sonikatak-